Valutaer:
Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns

1. Forsendelse Policy
Vi bruger en række forskellige luftfartsselskaber. Afhængig af din ordre mængde og leveringsadresse. Lov dig sikker forsendelse og rigtige elementer. Disse omfatter: EMS, UPS, TNT, DHL, Fedex og Sodexi. Ordrerne normalt afsendes inden for 12 timer fra ordredato. Efter varerne afsendes, vil vi give dig en tracking nummer til sporing online med det samme. Det er ankomst dig i 3-5 dage.Hvis du ikke modtog underretning skibsfart brev, bedes du tjekke din postkasse eller kontakt os.
Sørg for at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme.
Alle pakker er sendt inde i en anden kasse.
Mens for engroshandel, bedes du kontakte os! Gratis forsendelse og stor rabat kan tilbydes.
2. Returpolitik
Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Men den utilfredsstillede begivenhed forårsaget af fejl fremstilling, ville vi erstatte / reparere produkter til vores kunder betingelsesløst. Du skal kontakte os med returnering leveringsadresse inden du sender poster tilbage. Varerne skal returneres ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter.
Bekræft farve, størrelse og stil, når du afgiver din ordre i henhold til billeder, vi tilbyder. Efter at have modtaget vores produkter, hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke problemer med kvaliteten, ombytning eller delvis refusion af købesummen er til rådighed. Return shipping er på købers regning.
Med hensyn til kvaliteten problemer eller fejl version, bedes du tage billeder af de elementer og sende dem til os. Vi tager det fulde ansvar, hvis problemer med kvaliteten er berørt. Vi vil kreditere din oprindelige betalingsform. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varer er ansvarlig for forbrugeren.
3. Udveksling Politik
Hvis du gerne vil udveksle objekter til en anden stil, bedes du informere os tracking nummer efter produkterne sendes sendes tilbage. Når vi har modtaget din pakke, vil vi sende varen du genbestille. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med udveksling af varer er ansvarlig for forbrugeren. Hvis du har spørgsmål om at udveksle dine produkter, så kontakt os!
Ingen returnering eller ombytning under disse situationer:
1) Vi accepterer ikke elementer, der med enhver kvalitet problem, som er på grund af subjektive bevidsthed om defekte varer.
2) Vi accepterer ikke afkastet af en vare, der er blevet anvendt, beskadiget, indgraveret, eller ændret ved den tredje part.
3) Vi accepterer ikke elementer, der er uautoriseret, emballeret forkert, eller forkert forsikret. Vi sætter pris på din forståelse.
4. Ordreannullering
Hvis du ikke er tilfreds med produktet og ønsker at bytte til en anden, kan du kontakte os med din ordre-id og tracking nummer. Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.
5. Venlige Notice
Hvis du ikke har modtaget dit tracking nummer indenfor 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-serveren har set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger spores shipping, da vi ikke vil være ansvarlig for eventuelle mistede pakker. For oversøiske ordrer denne proces kan tage op til 30 dage.
Tilbage
sandaler dame, hvide sko, plateau sko, vagabond sko, billige sko, ballerina sko
Copyright © 2020 www.crazyredders.com. All Rights Reserved